Vazhdo lart

E themeluar në 1974 nga Dr. Barry Sherman, ne jemi një kompani farmaceutike globale me kanadezë, globale që prodhon ilaçe me cilësi të lartë, të përballueshme (si farmaceutike gjenerike dhe inovative) për pacientët në të gjithë botën. Nga origjina jonë modeste e vetëm dy punonjësve, ne jemi rritur që të punësojmë më shumë se 8,000 njerëz në të gjithë botën në prodhim, R&D dhe operacione tregtare.

Nuk u gjet asnjë produkt në këtë kategori