Vazhdo lart

Daiichi Sankyo është një kompani globale farmaceutike me origjinë të korporatave në Japoni. Ne ofrojmë produkte dhe shërbime inovative në më shumë se 20 vende të botës. Me më shumë se 100 vjet ekspertizë shkencore, kompania jonë mbështet një trashëgimi të pasur të inovacionit dhe një tubacion të fuqishëm të ilaçeve të reja premtuese për të ndihmuar pacientët

Nuk u gjet asnjë produkt në këtë kategori