Vazhdo lart

Po shfaqet 1–9 nga 17 përfundime gjithsej

Innventa pharm është një kompani farmaceutike e themeluar në 2011, me seli në Beograd. Misioni ynë është të promovojmë produkte të reja farmaceutike – ilaçe, pajisje mjekësore dhe shtesa dietike të cilat efikasiteti dhe siguria janë provuar klinikisht. Ne respektojmë dhe ndjekim në mënyrë rigoroze të gjitha kriteret e cilësisë me të cilat jemi gjithashtu të njohur.