Vazhdo lart

E themeluar në vitin 1964, Nobel është një kompani farmaceutike e mirë-themeluar me njëqind për qind kapital të brendshëm, me përvojën e saj dhe të kaluarën me reputacion që ka lënë pas gjysmë shekulli, duke operuar ndërkombëtarisht dhe duke përfaqësuar markën Turke në një gjeografi të gjerë.Kryen aktivitete të shitjes, marketingut dhe menaxhimit në Stamboll, dhe prodhim të lëndës së parë në Çerkezköy

Nuk u gjet asnjë produkt në këtë kategori