Vazhdo lart

Po shfaqet 1–9 nga 15 përfundime gjithsej

Pharmanova është kompani farmaceutike vendase e themeluar në 1991. Gjatë gjithë këtyre viteve, ajo u zhvillua në tre drejtime-pakicë (farmaci), me shumicë dhe prodhim. Të tre segmentet janë zhvilluar intensivisht gjatë pesëmbëdhjetë viteve të para të funksionimit dhe në secilin prej tyre janë arritur rezultate mbresëlënëse.