Vazhdo lart

Duke avancuar kërkimin dhe zhvillimin, ne jemi duke furnizuar fuqinë e inovacionit për të gjetur mënyra të reja për shpërndarjen e ilaçeve me cilësi të lartë dhe të përballueshme. Ekipi ynë ndërkombëtar mbledh njerëz nga e gjithë Evropa, duke përfshirë shkencëtarë industrialë dhe partnerë akademikë nga universitetet në të gjithë Evropën.

Nuk u gjet asnjë produkt në këtë kategori