Vazhdo lart
Në Gjëndje

A-LIXIR®400 PROTECT

22.99

Shtesë ushqimore bazuar në polifenole nga ekstrakti i lëngshëm i frutave Aronia (chokeberry) të Siberisë. Një proces i avancuar i nxjerrjes siguron marrjen e një ekstrakt të standardizuar dhe përqendruar, duke lejuar që 400 mg polifenole të konsumohen përmes një doze të vetme të produktit në një vëllim të vogël prej 30 ml.

A-lixir® 400 Protect është një shtesë ushqimore e bazuar në polifenole nga ekstrakti i lëngshëm i frutave chokeberry që ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga dëmtimi i radikaleve të lira te shkaktuara nga stresi oksidativ.

Kategori: Tag:
Alixir 400 Protect

Informacion i pergjitshem i medikamentit

Një mjet i fuqishëm në parandalimin dhe trajtimin e sëmundjeve të shkaktuara nga stresi oksidativ në një dozë ditore

  1. Ulje e BMI dhe peshës se trupit
  2. Ulje e infiltrimit të acideve yndyrore nga melcia
  3. Rënia të presionit sistolik dhe diastolic të gjakut
  4. Rritje të niveleve të hekurit, hemoglobinës dhe numërimit të qelizave të kuqe të gjakut
  5. Rritje të niveleve të hekurit, hemoglobinës dhe qelizave të kuqe të gjakut
  6. Reduktohen radikalet e lira me vlera të enzimës antioksiduese të rritur

Një dozë e ALIXIR® 400 PROTECT siguron marrjen e 400 polifenoleve totale, nga të cilat anocianinat janë 4-13 herë më të larta se mesatarja ditore marrjeve të ushqimeve në vendet e zhvilluara – BE dhe SHBA (4,5). Ekstrakt i mbrojtur, 4658-TD, i përdorur në prodhimin e ALIXIR® 400 PROTECT, nxirret nga nje process i bazuar në ekstraktimin e vazhdueshëm subkritik të frutave të pemës së Aronia (chokeberry) me një proces të sofistikuar përqendrimi.

Shkarko prezantimin e plote te medikamentit ne gjuhen shqipe duke klikuar ketu!
Package:

One box contains 7 bottles of 30 ml each

Usage:

Drink the contents of a 30 ml bottle once a day in the morning, after meals.

Duration of use:

Athletes, as well as persons engaged in sports activities:
one bottle a day for 1-2 months continuously, both during the preparation period and during active sports activities during the competitive season. It can be repeated 2 to 3 times a year, with a break of 2 months each time. Healthy people, against oxidative stress in conditions caused by it: maintaining the strength of the body’s immunity, maintaining cardiovascular health, helping to maintain the metabolic functions of the liver, helping with anemic conditions – take a bottle every day for 7 days in a row in month. The administration can be repeated every month, for periods of 7 days each.

There are no reviews yet.

Be the first to review “A-LIXIR®400 PROTECT”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *