Vazhdo lart
Në Gjëndje

Avaricon® Capsule

22.99

Avaricon përdoret në trajtimin e simptomave të insuficencës kronike venoze (HVI) dhe sindromës akute hemorroide.
REKOMANDOHET PËR

  1. Dhimbje, ënjtje, ndjenjë e këmbëve të rënda
  2. Ndihmon për venat varikoze
  3. Ndihmon në ruajtjen e funksionit optimal të enëve të
  4. Gjakut dhe mikroqarkullmit
Kategori: Tag:
Avaricon® Capsule

Informacion i pergjitshem i medikamentit

AVARICON® është një kombinim i substancave aktive natyrore që mund të ndikojnë në mirëmbajtjen e funksionit optimal të enëve të gjakut dhe mikroqarkullimin. Ekstrakti i standardizuar i farës së pemës japoneze të faltës faltore përmban rutin në përqindje të lartë (min. 95%) e cila është komponenti më i rëndësishëm i kompleksit bioflavonoid ose vitamina P. Rutin përmirëson qarkullimin, ka një efekt pozitiv në elasticitetin e enëve kapilare dhe përshkueshmërinë e tyre. Si një antioksidues, rrit aktivitetin e vitaminës C. Në këtë mënyrë, mund të ndihmojë në uljen e simptomave të pakëndshme të ënjtjes së këmbëve. Përbërësit aktivë të ekstraktit të standardizuar të gjetheve të thata Centella asiatica kanë efekte pozitive në zhvillimin e indit lidhës dhe metabolizmin dhe kontribuojnë në shëndetin e venave. Ekstrakti i standardizuar i gjetheve te Ginkgo biloba përmirëson rrjedhshmërinë e gjakut dhe mikroklamimin.

Të rriturit:
Për dy javët e para, tre kapsula në ditë pas vaktit. Pastaj vazhdoni të merrni dy herë një kapsulë çdo ditë pas vaktit. Rekomandohet përdorimi i vazhdueshëm i preparatit për të paktën 6-8 javë. Suplementi ushqimor nuk mund të përdoret si zëvendësues i një diete të larmishme dhe të rregullt. Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet.
Pamjaftueshmëria venoze kronike:
Kjo terapi arrin rezultatet më të mira kur kombinohet me zakone të shëndetshme të jetesës. Pacienti duhet të këshillohet të shmang ekspozimin ndaj diellit, nxehtësisë, qëndrimit të zgjatur në këmbë dhe shtimit të peshës. Ecja dhe veshja e çorapeve speciale të venave shpejton qarkullimin venoz.
Hemorroide
Nëse shenjat e sindromës akute hemorroide nuk zgjidhen brenda 15 ditëve, pacienti duhet të kërkojë këshillën e mjekut ose farmacistit.

INSUFICIENCA VENOZE KRONIKE:

  1. Dhimbje, ënjtje, ndjenjë e këmbëve të rënda
  2. Ndihmon për venat varikoze
  3. Ndihmon në ruajtjen e funksionit optimal të enëve të gjakut dhe mikroqarkullmit

Produkti nuk përdoret nga persona nën 18 vjeç. dhe në rastin e mbindjeshmërisë ndaj ndonjërit prej përbërësve të produktit, bimëve të familjes Apiaceae, gjatë shtatëzanisë dhe laktacionit.Për shkak të ndërveprimeve të mundshme të përgatitjes së gjetheve të Ginkgo Biloba me ilaçe të tilla si antikoagulantët (p.sh., derivarina warfarin, fenoprocoumon-coumarin), ilaçet anti agregante (p.sh. klopidogreli, aspirina, NSAID), efavirenz, dabigartan, ose nifedipina, duhet të këshilloheni me mjekët përpara administrimit të këtij produkti. Gjithashtu, konsultimi me një mjek është i domosdoshëm në pacientët me një tendencë të rritur patologjike për hemorragji (diatezën hemorragjike)
dhe me epilepsi.

Produktet Gingko mund të rrisin tendencën për të gjakosur, kështu që ndaloni ta merrni këtë produkt për të paktën 3 – 4 ditë para operacionit. Gjatë administrimit të këtij produkti, mund të shfaqen disa efekte anësore, të tilla si gjakderdhja në organe të caktuara (hemorragji të syve, hundës, cerebrës dhe gastrointestinale), dhimbje koke, marramendje, të vjella, dhimbje barku, diarre, reaksione të mbindjeshmërisë (shoku alergjik), skuqje dhe reaksione alergjike të lëkurës (edemë eritema, kruajtje dhe skuqje).

Shkarko prezantimin e plotë të medikamentit në gjuhën shqipe duke klikuar ketu!
Package:

30 Capsule

Usage:

Adults:
For the first two weeks, three capsules a day after meals. Then continue to take one capsule twice daily after meals.
Continuous use of the preparation for at least 6-8 weeks is recommended. Food supplement can not be used
as a substitute for a varied and regular diet. The recommended daily dose should not be exceeded.
Chronic venous insufficiency:
This therapy achieves the best results when combined with healthy living habits. The patient should be advised
avoid exposure to the sun, heat, prolonged standing and weight gain. Walking and dressing e
special vein stockings accelerates venous circulation.
hemorrhoids
If the signs of acute hemorrhoid syndrome do not resolve within 15 days, the patient should seek medical advice
or pharmacist.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Avaricon® Capsule”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *