Vazhdo lart
Në Gjëndje

Bongo

22.99

Shurupi BONGO është një përgatitje multivitamine, përmbajtja e së ciles u jepet fëmijeve por mund të përdoret gjithashtu dhe nga të rriturit, nëse ata hasin veshtirsi gjatë gëlltitjes së kapsulave ose tabletave.

Ky shërup permban vitamina te cilat marrin pjese ne rregullimin e proceseve biokimike ne organizëm. Nevoja per vitamina rritet ndjeshëm në periudhen e rritjes dhe zhvillimit, gjatë ngarkesës mendore dhe fizike, në periudhat e shërimit pas sëmundjes.

Kategori: Tag:
Bongo €22.99
Bongo

Informacion i përgjitshem i medikamentit

Shurupi BONGO është një përgatitje multivitamine, përmbajtja e së ciles u jepet fëmijeve por mund të përdoret gjithashtu dhe nga të rriturit, nëse ata hasin veshtirsi gjatë gëlltitjes së kapsulave ose tabletave.

Ky shërup permban vitamina te cilat marrin pjese ne rregullimin e proceseve biokimike ne organizëm. Nevoja per vitamina rritet ndjeshëm në periudhen e rritjes dhe zhvillimit, gjatë ngarkesës mendore dhe fizike, në periudhat e shërimit pas sëmundjes.

Vitaminat rekomandohen gjithashtu si mbështetje per imunitetin në momentet ku pritet te rritet rreziku i sëmundjes sezonale. Marrja e shurupit rekomandohet në nevojat e organizmit per vitaminë kur ato janë në mungesë si rezultat i një diete jo te shëndetshme. Përdorimi i shërupit në përputhje me udhëzimet siguron marrjen e rekomanduar ditore te vitaminave.

Shkarko prezantimin e plote te medikamentit ne gjuhen shqipe duke klikuar ketu!
Usage:

Children 1-3 years: 1 teaspoon per day
Children 3-7 years: 1/2 tablespoon per day
Children over 7 years: 2 times a day

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bongo”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *