Vazhdo lart
Në Gjëndje

D-MANOZINN® PROTECT

22.99

FORMULIM UNIK PER ELEMINIMIN EFIKAS TE BAKTERIES E.COLI NGA TRAKTI URINAR
D-MANOZINN® protect është një kombinim unik i d-manozës, baktereve të dobishme në formulimin mbrojtes  Synbio® (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei) dhe sakaromicet (Saccharomyces boulardii). Ky produkt ka një efekt të dobishëm në traktin urinar dhe gastrointestinal, si dhe në sistemin imunitar. Ai përfaqëson një shtesë efikase të antibiotikëve në trajtimin e infeksioneve urinare të shkaktuara nga bakteri Escherichia coli.

Kategori: Tag:
D-MANOZINN® PROTECT

Informacion i pergjitshem i medikamentit

  1. Përmes veprimit sinergjik të d-manozës, sakaromicetave dhe shtameve të zgjedhura Lactobacillus, rritet  efikasiteti i terapisë me antibiotikë në infeksionet urinare akute të shkaktuara nga bakteri E.coli
  2. Efikas në parandalimin e zhvillimit të infeksioneve të përsëritura (në sajë të kulturave probiotike që mbrojnë bakteret “e mira” dhe ruajnë përbërjen dhe funksionin e florës fiziologjike të zorrëve)
  3. Parandalon shfaqjen e efekteve anësore të terapisë me antibiotikëI sigurt për administrim tek fëmijët më të vjetër se 3 vjeç, gratë shtatzëna dhe gjidhënëse.
  4. Administrim i rehatshëm – vetëm një bustine në ditë.

D-MANOZA – Bakteri Escherichia Coli lidhet me d-manozën endogjene në traktin urinar përmes zgjatimeve të saj (fimbria). Kur merret nga goja, d-manoza lidhet me këto zgjatime bakteriale duke parandaluar kështu lidhjen e Escherichia Coli me manozën endogjene. Kompleksi i marrë nga goja d-manozë (nga produkti D-manozinn® Protect) dhe bakteri e lë traktin urinar shpejt dhe lehtë me urinimin e radhës.

SYNBIO® Përfaqëson një formulim unik të dy llojeve të Lactobacilus – L. rhamnosus dhe L. paracasei. Këto lloje janë banorë natyralë të traktit tretës dhe urinar. Testet kanë treguar se ato lidhen me membranën mukoze me afinitetin më të lartë ku formojnë biofilm dhe kanë efekte të shumëfishta pozitive. Duke prodhuar acid laktik dhe peroksid hidrogjeni, ato pengojnë rritjen dhe riprodhimin bakterial dhe L. rhamnosus ,i cili ka treguar se zvogëlon prodhimin e zgjatimeve (fimbriae) përmes të cilave Escherichia coli është e lidhur me epitelin e traktit urinar. Shtamet probiotike stimulojnë aktivitetin e sistemit imunitar dhe parandalojnë shfaqjen e diarresë në terapinë me antibiotikë.

SAKAROMICAT BOULARDII  Një lloj maja që është jo-patogjene dhe rezistente ndaj antibiotikëve. Zvogëlon në mënyrë efektive llojet patologjike të Escherichia coli, pasi bashkohet me bakterin me mbështjellësin e tij ngjitës të jashtëm duke parandaluar kështu bakterin të lidhet me epitelin e traktit urinar. Përveç kësaj, ajo ka një efekt pozitiv në aktivizimin e sistemit imunitar të pacientit dhe parandalon diarrenë gjatë terapisë me antibiotikë.

Shkarko prezantimin e plote te medikamentit ne gjuhen shqipe duke klikuar ketu!
Method of use

Active ingredients 1 sachet

Presentation:

10 sachets

There are no reviews yet.

Be the first to review “D-MANOZINN® PROTECT”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *