Vazhdo lart
Në Gjëndje

FORTINN®

22.99

FORTINN® është produkt i parë në SHQIPERI  që ka peptide specifike të kolagjenit bioaktiv. Peptidet e kolagjenit përdoren në trajtimin modern të artrozave dhe rezultojnë në një efekt të dukshëm për shëndetin e tyre.

 1. Rigjallërimi i provuar i kërcit të nyjeve
 2. Rrit lëvizjen e përbashkët
 3. Redukton dhimbjen dhe nevojën për analgjezikë
 4. Heq dhimbjen e shkaktuar nga obeziteti
Kategori: Tag:
FORTINN®

Informacion i pergjitshem i medikamentit

FORTINN® (Fortigel) përfaqëson përzierjen e peptideve të kolagjenit bioaktiv, të cilat merren nga kolagjeni i hidrolizuar. Proteinat me zinxhir të shkurtër (me gjatësi të përcaktuar saktësisht) merren me procesin enzimatik të veçantë të hidrolizës së mëtejshme.

Studimet e fundit tregojnë se në varësi të madhësisë së molekulës dhe gjatësisë së zinxhirit, peptidet e kolagjenit shfaqin ndryshim të madh në veprim dhe efikasitet në stimulimin e qelizave të kërcit dhe sintezën e kërcit të ri. Krahasuar me të gjitha produktet që përmbajnë kolagjen të hidrolizuar të tipit II, FORTINN® përfaqëson përzierje unike, krejtësisht të ndryshme të fragmenteve të peptideve specifike të kolagjenit dhe aminoacideve të cilat janë të vetmet të provuara shkencërisht për të stimuluar sintezën e re të kërcit.

 1. Rigjenerimi  i kërcit artikular
 2. Mundëson rritjen e lëvizshmërisë së kyçeve
 3. Lehtëson dhimbjen dhe zvogëlon nevojën për analgjezikë
 4. Lehtëson dhimbjet e kyçeve të shkaktuara nga mbipesha
 1. Mbron kërcin artikular të shëndetshëm tek atletët dhe njerëzit e angazhuar në sport në bazë rekreative
 2. Përmirëson cilësinë e jetës
 3. Përdorim i thjeshtë
 4. Tolerance  e shkëlqyer
 5. Nuk ka efekte anësore
 1. Me nyje të dhimbshme
 2. Me degjenerim të kërcit të artikulacioneve
 3. Me vështirësi në lëvizjen e përbashkët
 4. Që vuajnë nga obeziteti ushtrimi ose luajtja e sporteve rekreative që dëshirojnë të ruajnë funksionin e artikulacioneve të tyre

Njerëzit me dhimbje në nyje, degjenerim të kërcit, me vështirësi në lëvizjen e kyçeve, që vuajnë nga mbipesha, të cilët dëshirojnë të ruajnë funksionin e nyjeve të tyre, atletët dhe ata që merren me sporte rekreative. Përdoret si profilaksi në mënyrë që të ngadalësohet dhe zvogëlohet zhvillimi i ndryshimeve degjenerative të cilat ndodhin gjatë procesit të plakjes.

Pas administrimit të 1 bustine me FORTINN®, një pjesë e vogël e substancës absorbohet e pandryshuar në zorrë dhe transportohet drejtpërdrejt në qelizat e kërcit. Këto fragmente të peptideve të kolagjenit stimulojnë drejtpërdrejt qelizat e kërcit për të sintetizuar kolagjenin dhe proteoglikanët (elementet strukturorë të kërcit). Pjesa më e madhe e substancës ndahet në aminoacide që shërbejnë si elemente ndërtimi në sintezë, duke rigjeneruar kështu kërcin artikular.

I. Zhvillimi dhe rrjedha e ndryshimeve në kërcet artikulare (0A)

II. Sinteza e peptideve bioaktive të kolagjenit

III. Thithja e peptideve bioaktive të kolagjenit dhe mekanizmi i veprimit ndaj kondrociteve

IV. EFIKASITETI: Rritja e sintezës së indit kërcor

Shkarko prezantimin e plote te medikamentit ne gjuhen shqipe duke klikuar ketu!
What is FORTINN® composed of?

5g of specific bioactive collagen peptides of bovine origin and 0.12 g of acerola (natural source of vitamin C) – out of that 30 mg is vitamin C. Vitamin C improves the utilization of collagen peptides in the body, thanks to which we get collagen of solid structure.

How to take FORTINN®?

One sachet a day dissolved in a glass of water or juice.

How long to take FORTINN®?

Studies show that supplementation should be maintained minimum 3 months in continuity in order to notice the improvements of condition, the best therapeutic results are achieved by continuous use. The duration of therapy is individual and depends on the degree of degenerative changes on articular cartilage.

There are no reviews yet.

Be the first to review “FORTINN®”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *