Vazhdo lart
Në Gjëndje

Gynkgobil®

22.99

Ginkgobil ka efekte te dobishme ne:

 1. Proceset e kujteses, perfundimi dhe perqendrimi
 2. Zbutja e simptomave te insuficences cerebrale
 3. Eleminimi i simptomave te semundjes okulare periferike te arteries
 4. Eleminimi i simptomave te zhurmes  ne vesh dhe vertigo
 5. Zbutja e simptomave te semundjes nga lartesite
 6. Zbutja e simptomave ne fazen fillestare te Alzheimerit
Kategori: Tag:
Gynkgobil®

Informacion i pergjitshem i medikamentit

Aftesi e ulur mendore, ulje perqendrimi dhe vemendjeje, memorie e dobet , sidomos ne moshat e vjetra

Si terapi simptomatike per  dementia, perfshire semundjen e  Alzheimerit

Ne rastet e qarkullimit te ulet ne kembe, dhimbjet  e perhershme nga calimi, Sindroma Raynaud, mpirje e duarve

Ne parandalimin e goditjes ne tru, atak ne zemer dhe pamjaftueshemerise arteriale periferike

Si terapi simptomatike
marramendje dhe zhurme ne vesh me origjine vaskulare

Ne shikimin e dobet te shkaktuar nga shqetesime te mikroqarkullimit ne sy (glaukoma, degjenerimi diabetik ose makular)

 

Mbron trurin, permireson kujtesen

Ginkgo biloba tregon nje efekt te dobishem ne procesin e kujteses dhe perqendrimit, duke permiresuar qarkullimin dhe duke rritur furnizimin me oksigjen dhe lende ushqueses per trurin.

Mbron zemren, mbron enet e gjakut

Studime te shumta klinike kane vertetuar efektin e uljes se grumbullimit te trombociteve dhe rregullimin e presionit te gjakut, duke treguar nje efekt pozitiv ne shendetin e eneve te gjakut, nje kusht kryesor per uljen e rrezikut te goditjes ne zemer dhe ne tru.

Rregullon simptomat e zhurmes  ne vesh dhe vertigos.

Ekstrakti i gjetheve te Ginkgos permban nje numer komponentesh aktive qe kane nje efekt te dobishem ne permiresimin e qarkullimit, rritjen e oksigjenit dhe rrjedhjen e lendeve ushqyese ne inde, i cili eshte i rendesishem ne trajtimin e zhurmes ne vesh dhe vertigos.                               

– rreziku i rrezatimit ultravjolete, pirja e duhanit, ndotjes se ajrit

-Njerezit me nevoje per te fituar njohuri te reja (studente, njerez qe ndjekin kurse, doktoratura, njerez ne studime te specializuara

—  Njerez me nevoje per rritje te perqendrimit dhe  angazhimit – manaxheret
* efekti eshte 2-6 ore pas marrjes, rezultati eshte ne varesi te dozes nga njohja dhe  vemendja, doza mund te shkoj nga 240mg ne 360mg
– mosfunksionimi seksual I shkaktuar nga antidepresantet
– migrena
– keq ushqyerja
– stresi
– sindroma e zorres se irrituar
– mbidoze alkoli
– promovon perdorimin e glukozes (e dobishme si shtese per diabetiket)
– simpotomat PMS

– skleroza e shumefishte

– Semundja Lyme

– ADHD

Ginkgo biloba eshte pema me e vjeter ne toke, qe nga epoka Mesozoike.Ata e quajne ate «fosilja e gjalle» sepse mbijetoi ne Epoken e Akullit.Pas Epokes se Akullit , pema Gingo u rrit vetem ne Kine dhe atje konsiderohet nje peme e shenjte.Kjo peme ishte e vetmja bime qe i mbijetoi bombes nukleare te Hiroshimes.Sot, kjo peme rritet ne oborret e tempujve te Kines dhe Japonise, ku ka peme 3000 dhe 4000 vjecare, por edhe pergjate rrugeve ne Manhatan, si dhe ne Serbi.

Ginkgo biloba, nje peme me emer ekzotik, ne disa gjuhe do te thote “ Pema qe te zgjat jeten” dhe “ pema qe te permireson aftesite njohese“. Shenimi i pare i ginkgos ne te dhenat e para kineze u be ne vitin 2800 para Krishtit.Me vone rekomandohej per “ qarkullim te dobet”, perqendrim, memorie. «Toniku i trurit” gjithashtu rekomandohej per azmen, bronshit, ngrica, tretjen.

Mbron trurin, permireson kujtesen

Ginkgo biloba tregon nje efekt te dobishem ne procesin e kujteses dhe perqendrimit, duke permiresuar qarkullimin dhe duke rritur furnizimin me oksigjen dhe lende ushqueses per trurin.

Mbron zemren, mbron enet e gjakut

Studime te shumta klinike kane vertetuar efektin e uljes se grumbullimit te trombociteve dhe rregullimin e presionit te gjakut, duke treguar nje efekt pozitiv ne shendetin e eneve te gjakut, nje kusht kryesor per uljen e rrezikut te goditjes ne zemer dhe ne tru.

Rregullon simptomat e zhurmes  ne vesh dhe vertigos.

Ekstrakti i gjetheve te Ginkgos permban nje numer komponentesh aktive qe kane nje efekt te dobishem ne permiresimin e qarkullimit, rritjen e oksigjenit dhe rrjedhjen e lendeve ushqyese ne inde, i cili eshte i rendesishem ne trajtimin e zhurmes ne vesh dhe vertigos

– Proceset e kujteses, perfundimi dhe perqendrimi

– Zbutja e simptomave te insuficences cerebrale

– Eleminimi i simptomave te semundjes okulare periferike te arteries

– Eleminimi i simptomave te zhurmes  ne vesh dhe vertigo

– Zbutja e simptomave te semundjes nga lartesite

– Zbutja e simptomave ne fazen fillestare te Alzheimerit

– Parandalimi i edemes celebrale, ulje e edemes dhe demtimit te qelizes retinale

– Permiresimi i tolerances se hipoksise, vecanerisht te indeve ne tru

– Zvogelimi i efekteve anesore te antidepresanteve (lloji SSRI)

 1. Permiresimit I funksiionit njohes, moshe e re, njrez te shendetshem (120-360 mg / dite – e ndare ne 3 doza ditore)
 2. Sindroma e Demences (120-360 mg / dite – ne 3 doza ditore)
 3. Sindroma Raynaud (360 mg / dite – e ndare ne 3 doza ditore)
 4. Dhimbjet (120-240 mg / dite – e ndare ne 2-3 doza; doze me e larte- efikasitet me i larte)
 5. Tringellima ne vesh dhe Vertigo (120-240 mg / dite, e ndare sipas deshires ne 2-3 doza ditore)
Shkarko prezantimin e plote te medikamentit ne gjuhen shqipe duke klikuar ketu!
Ingredients:

Each capsule contains standardized dry extract of Ginkgo biloba 120 mg (Ginkgo bilobae foil extra. SICC. Standardisatum, min. 24% flavonoid glycosides and ginkgo min. 6% terpenes)

Packing:

30 capsules

Way of use:

One capsule daily, drink it during meal.
Recommended continued use of at least 3 months.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gynkgobil®”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *