Vazhdo lart
Në Gjëndje

NATTOKINN®

22.99

FIBRINOLITIKU I PARË NATYRAL ORAL

  1. Pengon formimin e trombociteve
  2. Tret mpiksjen e gjakut
  3. Redukton arterosklerozen
  4. Mbron qelizat nervore
  5. Ul presionin e gjakut
  6. I sigurt për t’u përdorur, pa efekte anësore
Kategori: Tag:
NATTOKINN®

Informacion i pergjitshem i medikamentit

NATTOKINN® është një produkt me enzimë proteolitike nattokinase NSK-SD® dhe acid folik, katër herë më efektive sesa PLASMIN ne shkrirjen e fibrines.

  1. Shpërbërje direkte të fibrinës
  2. Rrit shndërrimin e prourokinase në urokinase
  3. Rrit aktivizimin e aktivizuesit të plazmogjenit indor (tPA)
  4. Ndarja e frenuesit të aktivizuesit të plazminogjenit 1 (PAI-1)

Fibrina është një proteinë e cila formon një rrjetë dhe stabilizon mpiksjen e gjakut. Nattokinase tret direkt fibrinën, duke e copëtuar atë në molekula më të vogla. Urokinaza është një enzimë e pranishme normalisht në trupin e njeriut, e cila shndërron plazminogjenin në formën e tij aktive të plazminës. Më tej, plazmina shkrin fibrinën, dhe nattokinaza rrit këtë proces duke realizuar shndërrimin e prourokinase në urokinase. tPA normalisht aktivizon plazmogjenin dhe e shndërron atë në formën e tij aktive plazminën. Plasmina pastaj shpërndan rrjetën me fibra. Nattokinaza gjithashtu aktivizon tPA dhe intensifikon shpërbërjen e mpiksjes së gjakut.

Në parandalimin primar, në pacientët kardiovaskularë pa simptoma klinike në mënyrë që të zvogëlohet rreziku i ngjarjeve të rënda vaskulare (sulm në zemër ose goditje në tru):
• ndryshime aterosklerotike në enët e gjakut • sëmundje koronare ose arteriale
• kolesterol i ngritur dhe / ose yndyrna në gjak • kufij ose presioni i gjakut ngritur
• diabeti
• mbipesha
• çrregullimet e qarkullimit venoz. Pacientët të cilët janë në rrezik të rritur për të zhvilluar një mpiksje gjaku (tromb) në zemër, tru ose venat e thella. Në parandalimin sekondar, në pacientët me një rrezik të lartë të përsëritjes së sulmit në zemër ose goditje në tru ose një rrezik të lartë të formimit të mpiksjeve të gjakut në venat.

Efekti anti-hipertensiv: Nattokinaza ul presionin sistolik dhe diastolik të gjakut. Ky efekt mund të shpjegohet pjesërisht nga frenimi i enzimës konvertuese të angiotenzinës (ACE)

Efekti anti-aterosklerotik: Nattokinase mund të zvogëlojë sipërfaqen e pllakave aterosklerotike. Gjithashtu, është treguar se nattokinaza mund të zvogëlojë aterosklerozën në një masë më të madhe se terapia me statin (barna të fuqishme për uljen e lipideve)

Efekti anti-trombocitar 3,4,5: Nattokinaza pengon grumbullimin e trombociteve, duke shtypur gjithashtu formimin e mpiksjes së gjakut. Gjithashtu vërehet se nattokinaza zvogëlon grumbullimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe ul viskozitetin e gjakut

Efektineuroprotektiv 6,7:  Në kushtet eksperimentale, u tregua se nattokinase mund të degradojë një lloj tjetër të proteinave, fibriletamiloide, tëcilat depozitohen në trurin e individëve me sëmundjen e Alzheimerit. Gjithashtu është vërejtur gjithashtu se nattokinase mund të kufizojë zonën e goditjes
acute dhe të ruajë indet përreth trurit.

Shkarko prezantimin e plote te medikamentit ne gjuhen shqipe duke klikuar ketu!
Usage:

It is recommended to take 1 or 2 capsules a day with 200 ml of water
The duration of treatment is at least 2 months

There are no reviews yet.

Be the first to review “NATTOKINN®”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *