Vazhdo lart
Në Gjëndje

R-LIPOINN®

22.99

Kategori: Tag:
R-LIPOINN®

Informacion i pergjitshem i medikamentit

R-LIPOINN® është produkti i vetëm në vendin tonë i cili përmban Natrium R-lipoat i cili metabolizohet në trup në acid R-alfa-lipoik – pa formë sintetike S e cila gjendet në të gjitha produktet me bazë acidin  alfa-lipoik të shitur në tregun tonë.

R-LIPOINN® rrit ndjeshëm aktivitetin antioksidues të qelizave tuaja dhe mitokondrive duke parandaluar kështu dëmtimin dhe përkeqësimin e tyre. Kjo në mënyrë efikase zvogëlon rritjen e stresit oksidativ në lidhje me plakjen.

R-LIPOINN® ruan nivelin e shëndetshëm të antioksidantëve të tjerë si koenzima Q10, vitamina C, vitamina E dhe glutathione.

R-LIPOINN® përmirëson kujtesën, zvogëlon dëmtimet e trurit dhe mbron trurin nga ndryshimet neurodegjenerative në lidhje me plakjen. Acidi lipoik R-alfa sintetizohet në trup dhe metabolizohet në mënyrë të sigurt.

Rregullon stresin oksidativ sidomos në:

  1. Diabeti
  2. Polineuropatia diabetike
  3. Mbipesha
  4. Plakjes

Si antioksidant i fortë, rigjeneron edhe antioksidantë të tjerë:

  1. Glutathione
  2. Vitaminë C
  3. Vitamina E
  4. Koenzima Q10

Acidi alfa-lipoik është një faktor i rëndësishëm në metabolizmin e energjisë së organizmave të ndryshëm. Vetëm një sasi e vogël është e nevojshme për këtë. Gjithashtu, kur është i pranishëm në sasi të mjaftueshme, ai luan rolin e një antioksiduesi. Sintetizohet në trup, por merret edhe nga ushqimi. Sasi të vogla të acidit alfa-lipoik gjenden pothuajse në të gjitha produktet ushqimore, kryesisht në zorrët, mishin, pataten, panxharin dhe karrotën.

Duke marrë parasysh faktin se ai përmban një atom karboni asimetrik në molekulën e tij, ekzistojnë dy stereoizomerë të mundshëm të formës së acidit alfa-lipoik. Stereoizomer natyrisht biologjikisht aktiv, ndërsa racemati është produkti i marrë nga sinteza, me rreth 50% të aktivitetit biologjik të produktit natyror sepse stereoizomeri S është biologjikisht joaktiv.

R-LIPOINN® përmban vetëm formën R të acidit alfa-lipoik, i cili është aktiv, pa formën S i cili është joaktiv, dhe kështu bio-disponueshmëria dhe efekti terapeutik i R-LIPOINN® është 2.5 herë më i lartë, gjë që është provuar nga studime të shumta klinike .

Acid lipoik R-alfa – Eutomeri i acidit alfa lipoik – Stereoizomer biologjikisht më i preferuar

Shkarko prezantimin e plote te medikamentit ne gjuhen shqipe duke klikuar ketu!
How is it used?

1 to 2 capsules a day, it is best to take the product half an hour before the meal. Avoid milk and dairy products as well as products containing Fe, Ca and Mg 2 hours before and after using R-LIPOINN® capsules.

There are no reviews yet.

Be the first to review “R-LIPOINN®”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *