Vazhdo lart
Në Gjëndje

RHINOSINN®

22.99

SIGURON FUNKSION ME TE MIRE T ERRUGEVE TE FRYMEMARRJES

RHINOSINN® përdoret për të lehtësuar kongjestionin e hundës dhe rrjedhjen e hundëve, si dhe për të parandaluar rinitin dhe infeksionet e traktit respirator.

Kategori: Tag:
RHINOSINN®

Informacion i pergjitshem i medikamentit

Shkundeni para përdorimit! Hiqni kapakun eshishes, për herë të parë drejtojini grykën larg vetes dhe shtypni plotësisht mekanizmin e spërkatjes 2 deri në 3 herë derisa te dale produkti.Eshtë shume e rëndësishme të aplikoni produktin në muret anësore  të hundës.Të rriturit: Spërkatni 1 deri në 2 herë në çdo vrimë hunde, jo më shumë se një herë në orë.Fëmijët mbi 3 vjeç: Spërkatni një herë në çdo vrimë hunde, jo më shumë se një herë në 3 orë.

Shkarko prezantimin e plote te medikamentit ne gjuhen shqipe duke klikuar ketu!
Usage:

Shake before use! Remove the bottle cap, for the first time direct the nozzle away from yourself and fully depress the spray mechanism 2 to 3 times until the product comes out.
It is very important to apply the product to the side walls of the nose.
Adults: Spray 1 to 2 times in each nostril, no more than once an hour.
Children over 3 years: Spray once in each nostril, no more than once in 3 hours.

There are no reviews yet.

Be the first to review “RHINOSINN®”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *