Vazhdo lart
Në Gjëndje

SERAPINN® Forte

22.99

PER NJE EFEKT ME TE FUQISHEM DHE ME TE SHPEJTE
SERAPINN® Forte përmban serrapeptazë si përbërës aktiv. Eshtë një enzimë proteolitike që është përdorur në të gjithë botën për më shumë se tridhjetë vjet. SERAPINN® Forte ka një aktivitet enzimatik shumë të theksuar, duke përfshirë një efekt të fuqishëm anti-inflamator, antiedematous, mukolitik dhe fibrinolitik. Përdorimi i saj rekomandohet për të gjitha kushtet akute inflamatore.

Kategori: Tag:
SERAPINN® Forte

Informacion i pergjitshem i medikamentit

  1. Redukton shpejt dhe ne menyre efektive enjtjen dhe dhimbjen ne indet e inflamuara
  2. Redukton inflamacioni
  3. Shpejton uljen e edemës dhe hematomës
  4. Lehtëson dhimbjen
  5. 1 kapsulë në ditë -Kapsulë rezistente ndaj acidit celulozë DRcaps® SERAPINN® Forte permban Serrapeptase 60mg (120.000 SPU*) * SPU = serrapeptase unite

Tolerance  e shkëlqyer  e kapsulave SERAPINN® Forte falë DRcaps® – pa ndonjë problem gastrik.Kapsulat DRcaps  bëhen me hipromelozë të formuluar në mënyrë novatore (HPMC) e cila është rezistente ndaj acidit të stomakut, ajo zbërthehet shumë ngadalë dhe mundëson paprekshmëri të përmbajtjes së kapsulës gjatë kalimit të saj nëpër stomak.

Pas administrimit oral të enzimës serrapeptase, përqendrimet maksimale të gjakut dhe limfës arrihen në më pak se një orë. Sasia totale e substancës së zhytur në gjak dhe limfë arrihet në 6 orë pas administrimit dhe rritet me rritjen e dozës.

  1. Veprim i fortë fibrinolitik – rezulton në dekompozim të fibrinës dhe fibrinogjenit pa efekt të matshëm në albuminat dhe proteinat e tjera në trupin e njeriut.
  2. Efekti i fortë në degradimin e bradikininës – lehtëson dhimbjen duke degraduar bradikininën, një substancë e njohur si ndërmjetës i dhimbjes.
  3. Eliminimi i ënjtjes së inflamacionit – zvogëlon shfaqjen e ënjtjeve të inflamacionit duke përmirësuar qarkullimin e përkeqësuar në fokusin e inflamacionit. SERAPINN® bllokon çlirimin e aminës e cila shkakton dhimbje në indin e përflakur, duke ushtruar efekt anti-inflamator.
  4. Ndihmon në hollimin dhe eliminimin e gëlbazave,dhe mavijosjeve të gjakut (hematoma) – përshpejton eliminimin e gëlbazave, dhe mavijosjeve të gjakut, duke shkrirë dhe holluar depozitat e krijuara mukoze, si dhe të fibrinës.
  5. Përmirëson veprimin antibiotik – duke rritur përqendrimin e tij në fokusin e infeksionit.

SERAPINN® Forte rekomandohet në inflamacionet akute, dhe kohëzgjatja e terapisë së rekomanduar është 7-10 ditë. Pas kësaj, nëse pacienti vlerësohet pasi të jetë konsultuar me një mjek që ka nevojë për të, terapia mund të vazhdojë me SERAPINN-om me 60.000 forcë SPU.

Shkarko prezantimin e plote te medikamentit ne gjuhen shqipe duke klikuar ketu!
Method of administration

1 capsule a day with about 200ml of water. Take SERAPINN® Forte 2 hours before a meal or two hours after the meal.

Notes: Dietary supplements cannot be used as a substitute for a diverse and balanced diet. The recommended dose should not be exceeded. The product is suitable for vegetarians. It does not contain artificial colours. Gluten free.

Warnings: Caution and prior consultation with a doctor are needed in people with gastrointestinal lesions or ulcers prior to surgery and at the concomitant administration of anticoagulant and anti-inflammatory drugs. In case of an allergic reaction, use of the product should be discontinued. If it is used for more than 7 days it is necessary to consult a healthcare professional.

There are no reviews yet.

Be the first to review “SERAPINN® Forte”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *