Vazhdo lart

Rreth Nesh

Rreth Nesh

Partners Pharma është një distributor i produkteve farmaceutike, suplementeve ushqimore dhe pajisjeve mjekësore në Shqipëri.

Kompania ka bashkuar njerëz me përvojë të gjatë në industrinë farmaceutike, vendase dhe ndërkombëtare me ambicie të lartë dhe ritëm të shpejtë. Ne po rritemi shumë shpejt si rezultat i shërbimit me cilësi të lartë, përkushtimit ndaj kërkesës së klientit, duke qëndruar besnik ndaj parimeve të etikës së punës sonë dhe falë bashkëpunimit me partnerët tanë me reputacion të lartë.

Misioni ynë

  1. Vizioni ynë është të punojmë me dinjitet në përputhje me legjislacionin vendas dhe ndërkombëtar në të mirë të secilit qytetar, institucion publik ose privat dhe në të mirë të vendit.
  2. Ne kemi përgjegjësi që të gjithë pacientët dhe personeli mjekësor të marrin shërbime dhe produkte me cilësi të lartë.
  3. Ne kemi përgjegjësi që punonjësit tanë të trajtohen me dinjitet,
    të jenë të motivuar dhe veprimet e tyre duhet të jenë shoqërore të përgjegjshme dhe etike.
  4. Partners Pharma operon në ambiente moderne të cilat plotësojnë
    të gjitha kushtet e nevojshme për ruajtjen dhe shpërndarjen e mirë të produkteve farmaceutike, dhe pajisjeve mjekësore.

Lista e kompanive me të cilat
ne bashkëpunojmë