Vazhdo lart

Partneret

Pharmanova është kompani farmaceutike vendase e themeluar në 1991. Gjatë gjithë këtyre viteve, ajo u zhvillua në tre drejtime-pakicë (farmaci), me shumicë dhe prodhim. Të tre segmentet janë zhvilluar intensivisht gjatë pesëmbëdhjetë viteve të para të funksionimit dhe në secilin prej tyre janë arritur rezultate mbresëlënëse.

Cooper Pharma është një kompani globale prodhuese farmaceutike, e cila është e njohur ndërkombëtarisht për standardet e saj të cilësisë dhe efikasitetin e produkteve. Ne jemi të përkushtuar për ta bërë botën një vend më të shëndetshëm përmes zhvillimit, prodhimit dhe tregtimit të produkteve të shkëlqyera farmaceutike.

Innventa pharm është një kompani farmaceutike e themeluar në 2011, me seli në Beograd. Misioni ynë është të promovojmë produkte të reja farmaceutike – ilaçe, pajisje mjekësore dhe shtesa dietike të cilat efikasiteti dhe siguria janë provuar klinikisht. Ne respektojmë dhe ndjekim në mënyrë rigoroze të gjitha kriteret e cilësisë me të cilat jemi gjithashtu të njohur.

Duke avancuar kërkimin dhe zhvillimin, ne jemi duke furnizuar fuqinë e inovacionit për të gjetur mënyra të reja për shpërndarjen e ilaçeve me cilësi të lartë dhe të përballueshme. Ekipi ynë ndërkombëtar mbledh njerëz nga e gjithë Evropa, duke përfshirë shkencëtarë industrialë dhe partnerë akademikë nga universitetet në të gjithë Evropën.

Daiichi Sankyo është një kompani globale farmaceutike me origjinë të korporatave në Japoni. Ne ofrojmë produkte dhe shërbime inovative në më shumë se 20 vende të botës. Me më shumë se 100 vjet ekspertizë shkencore, kompania jonë mbështet një trashëgimi të pasur të inovacionit dhe një tubacion të fuqishëm të ilaçeve të reja premtuese për të ndihmuar pacientët.

E themeluar në 1974 nga Dr. Barry Sherman, ne jemi një kompani farmaceutike globale me kanadezë, globale që prodhon ilaçe me cilësi të lartë, të përballueshme (si farmaceutike gjenerike dhe inovative) për pacientët në të gjithë botën. Ne jemi rritur që të punësojmë më shumë se 8,000 njerëz në të gjithë botën në prodhim, R&D dhe operacione tregtare.

E themeluar në vitin 1964, Nobel është një kompani farmaceutike e mirë-themeluar me njëqind për qind kapital të brendshëm, me përvojën e saj dhe të kaluarën me reputacion që ka lënë pas gjysmë shekulli, duke operuar ndërkombëtarisht dhe duke përfaqësuar markën Turke në një gjeografi të gjerë.Kryen aktivitete të shitjes, marketingut dhe menaxhimit në Stamboll, dhe prodhim të lëndës së parë në Çerkezköy.